Persbericht finales NKS 2019

Noordwijkerhout kampioen bij NK Schoolbowlen.

Zaterdag 9 maart is de finale van het Nederlands Kampioensschap Schoolbowlen gespeeld.
Afgelopen maanden zijn er in het hele land door 246 teams voorronden gespeeld. In Noordwijkerhout hebben wel 72 teams uit de groepen 5/6 en 7/8 de strijd geleverd bij All American Bowling. Van de 246 team uit Nederland waren 60 plaatsen in de halve finale beschikbaar. Voor Noordwijkerhout mochten 17 teams deze halve finale meespelen.

4 teams wisten door te dringen tot de 20 finaleplaatsen.
Team De Gezouten Kegeltjes van de St. Victorschool uit Noordwijkerhout is kampioen geworden in de klasse groep 5/6 en de Strikers van de Prinsenhof Noordwijkerhout kampioen bij de klasse groep 7/8.
In diezelfde klasse zijn is team Nickname van de St Victorschool (Noordwijkerhout) op de 4e plaats geëindigd en de 3 musketiers van Wakersduin (Noordwijk) op de 12 plaats.

Voor de vrijwilligers van Bowlingvereniging Noordwijkerhout een absolute kroon op het vele werk!

De Gezouten Kegeltjes en de Strikers winnaars van het NK Schoolbowlen 2019.