Nieuws 2020 - 2021

19-03-2021
Beste leden,

Gisteren ontving de bowlingvereniging een overlijdenskaart betreffende Aad Middelkoop.
Aad was de echtgenoot van Joke, bowlster bij team Automorfose op de dinsdagavond.
Aad heeft zelf ook een aantal jaar in dit team gebowld.
Wij wensen Joke en familie ontzettend veel sterkte met dit grote verlies.
Voor de overlijdenskaart klik hier.

Het bestuur van Bowlingvereniging Noordwijkerhout

14-02-2021
In deze nare tijd toch een korte Pinpost.
We willen als bestuur graag feeling blijven houden met onze leden.
Mocht u eens een keer iets willen schrijven/mededelen in de Pinpost dan kan u altijd een berichtje naar mij sturen.
En wanneer we weer mogen bowlen moeten we helaas afwachten.
Voor nu, Stay safe!

het bestuur van Bowlingvereniging Noordwijkerhout

17-01-2021
Zoals u waarschijnlijk inmiddels heeft vernomen blijft de lockdown voorlopig nog actief.
Ook All American Bowling blijft dicht en gaat pas weer open als ook de horeca weer open mag. Bowlen zit er voorlopig de eerste weken niet in.
Uiteraard hopen we dat we ergens in februari, begin maart toch wel weer mogen beginnen. We zullen dan kijken of we de weken die we niet zouden
bowlen (vakanties) toch gaan benutten om de competitie zo compleet mogelijk te kunnen afmaken.
Omdat deze verlenging van de lockdown dicht tegen de geplande Verenigingskampioenschappen begin maart aanzit en we de competitie voorrang willen
geven, hebben we besloten dit jaar de VK te laten vervallen. We hopen op uw begrip hiervoor.
Vwb het banengeld herinneren we u er nogmaals aan dat onze penningmeester goed in de gaten houdt hoeveel er is betaald en hoeveel weken er is gegooid.
Aan het einde van het seizoen wordt de balans opgemaakt en volgt er eventuele restitutie.
Alles is onzeker en het enige wat we kunnen doen is afwachten en hopen dat we ergens in dit seizoen toch nog gezellig met elkaar een balletje mogen gooien.

Stay safe!

Met vriendelijk groet,
het bestuur van Bowlingvereniging Noordwijkerhout.

18-12-2020
De laatste Pinpost van dit jaar.
Lees hem goed door ivm enkele belangrijke mededelingen aangaande de league-avonden en het aangepaste wedstrijdschema.
We hopen dat u dit jaar toch een fijne Kerst en goed uiteinde kunt beleven ondanks deze rare tijden.

het bestuur van Bowlingvereniging Noordwijkerhout

08-11-2020

Nav de wederom aangescherpte regels rondom Corona, mogen er per bowlingbaan nog maar 2 personen aanwezig zijn.
All American Bowling is nog maar beperkt open voor recreatie. Voor het sportbowlen betekent dit dat op maandag-, dinsdag- en woensdagavond de bowling gesloten is.
De eerstvolgende twee weken ligt daarom de competitie stil.
17 november is de volgende persconferentie. Deze wachten we af en naar aanleiding daarvan kijken we als AAB en BVN verder of het sportbowlen weer mag.
Houd uw mail in de gaten!

Het bestuur van Bowlingvereniging Noordwijkerhout

30-10-2020
Nog makkelijker BVN steunen met Sponsorkliks,
Nu we wéér genoodzaakt zijn thuis te blijven zullen de online aankopen ook weer aanzienlijk stijgen, vooral met Black Friday, Sinterklaas en Kerst in het verschiet.
Vergeet daarbij het gebruik van Sponsorkliks niet.
SponsorKliks is een uitstekend hulpmiddel om gratis de clubkas te spekken. Met de browser-extensie is het heel lastig om SponsorKliks voor BVN te vergeten.
Het installeren is slechts minder dan een minuut werk, maar het zal zoveel meer inkomsten opleveren dan daarvoor het geval was.
Je kan de browser-extensie hier downloaden.
Wil je zien hoe je de extensie installeert bekijk dan deze video.
Alvast bedankt voor je hulp en steun!

Met vriendelijke groet,
Bestuur van BVN

29-09-2020
Naar aanleiding van de persconferentie en de maatregelen die zijn aangekondigd starten we vanaf
deze week (29.09.2020) voorlopig ook op de woensdag om 20.00 uur in plaats van 20.30 uur.
Op deze manier helpen we AAB om 22.00 uur dicht te kunnen gaan.

21-07-2020
Heeft u het kwartaalblad Bowlen.nl juli 2020 van de NBF al gelezen? Op pagina 4 links onderaan staat een bon. NBF-leden kunnen kans maken op het winnen van een nieuwe bowlingbal, beschikbaar gesteld door Bowltech. Er worden 10 ballen type Probowl verloot.
Vul de originele bon in (een kopie of scan wordt niet geaccepteerd) en lever deze in september tijdens uw eerste speelavond in bij één van de bestuursleden van BVN. Dus niet (tussendoor) bij All American Bowling!
In oktober vindt de trekking plaats.

Verder willen wij u attenderen op bijgaand filmpje van de NBF. “We mogen weer!”
Vanaf woensdag 1 juli mag in heel Nederland weer gebowld worden en dat wil de NBF graag laten weten.
Dus als alles goed blijft gaan zullen wij jullie in september ook weer zien.
Wij hebben er in ieder geval weer zin in!
Klik hier voor de YouTube-link.

namens het bestuur
Désirée de Bruijn