Bowlingvereniging Noordwijkerhout Mail Privacy
Nieuws 2012 - 2013
25-06-2013 Afscheid voorzitter Jos Aartman
Bij de Algemene Ledenvergadering hebben we er geen aandacht aan kunnen besteden, maar dinsdag 25 juni 2013 heeft een deel van de vereniging stil gestaan bij het aftreden van Jos.
Die avond is een kleine bijeenkomst belegd om de toekomst van de dinsdaglaat league te bespreken. Tijdens deze avond hebben we ook even stilgestaan bij het vertrek.
Jos, nogmaals bedankt voor je inzet als voorzitter en we hopen dat je geniet van je Flamingo bonnen.23-06-2013 TV West Supersterren Sport Spektakel
Op zaterdag 23 juni heeft een team van Bowlingvereniging Noordwijkerhout onder de naam van team Flamingo meegedaan aan het SuperSterrenSportSpektakel van TW West.
Het was ondanks de regen (maar 1 bui.... van 11.00 uur tot 15.00 uur.....) een super gezellige dag!
We hebben laten zien dat bowlers meer kunnen dan "een simpel balletje gooien"!!!
Laura, Miranda, Bart, Albert, William, Rogier, John, Stephanie en Ria bedankt voor het meedoen.
De uitslag mogen we nog niet bekend maken, maar dat kunnen jullie bekijken via TW West.
De eerste uitzending van de Supersterren is op zaterdag 29 juni en daarna op 6,13,20 en 27 juli (compilatie). De uitzendingen worden vanaf het begin van de avond een aantal keren herhaald. Ze komen ook op de website van Omroep West te staan.
Zodra het mogelijk is zal er ook een link op onze eigen pagina komen.
Team Flamingo in de Noordwijkerhouter


17-06-2013 Kennismaken nieuwe penningmeester
Voor zover dit nog niet bekend is:
Susan den Elzen heeft vanaf 1 juni 2013 de taak van penningmeester overgenomen.
Hieronder een kennismaking:
Mijn naam is Susan den Elzen. Ik werk in de financiële administratie en ben sinds kort jullie nieuwe penningmeester. Zelf bowl ik op de dinsdag-vroeg in het team Teylinger Borduur Services. Dus mochten er vragen zijn, weten jullie me te vinden!26-05-2013 The Invaders Kampioen in de heren trio league
The Invaders zijn zondag 26 mei kampioen geworden in de eerste klasse heren trio league. Het bestuur feliciteerd Bart, Frank&Joost met het behalen van deze titel! Volgend seizoen misschien in de hoofdklasse,als zij de promotiewedstrijd goed doorkomen.
Wij wensen jullie hierbij veel succes!! W.vd Meij

17-06-2013 TV West Supersterrensportspektakel op 22 juni
A.s. zaterdag 22 juni vindt op het terrein van Flamingo en NH Hotels de opnamen plaats van TV West Supersterrensportspektakel. Dit is een sport- en spelprogramma tussen 6 teams van gemeenteraden uit Zuid-Holland. Deze teams gaan het onderling tegen elkaar opnemen in sportieve en ludieke spelonderdelen. De Oranjevereniging Voorhout is de vaste leverancier van oud-Hollandse volksspelen. Daarnaast zal er een kennisquiz gehouden worden, is er een opblaasbare stormbaan, wordt de toren in het programma opgenomen, evenals het zwembad en uiteraard de bowlingbaan.
De opnamen van deze dag duren van 09.00 - 16.00 uur en iedereen is welkom om te komen kijken en hun teams aan te moedigen. De uitzendingen zijn zaterdag 29 juni, 6 juli, 13 juli, 20 juli en 27 juli op TV West te zien.
Wat deze editie ook speciaal maakt is de koppeling aan een actie voor het goede doel. Flamingo Bowling heeft in samenspraak met NH Hotels gekozen voor het Hospice Duin- en Bollenstreek. Een hospice biedt zorg afgestemd op de individuele levensstijl, wensen en mogelijkheden van de gast. In een sfeer die de thuissituatie zoveel mogelijk benadert, krijgt de gast alle aandacht en zorg, gericht op een zo vredig en waardig mogelijke laatste levensfase.
Het Hospice Duin- en Bollenstreek werkt nauw samen met het netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Holland Noord, het Integraal Kankercentrum Nederland en de Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland. Het hospice krijgt geen vergoeding voor verblijf van de overheid. Daarom zijn zij afhankelijk van eigen bijdragen, sponsoring, donaties en legaten.
De financiële middelen zijn nodig voor de bestaande huisvestingen. Ook wordt er geld gereserveerd voor potentiële gasten die de eigen bijdrage niet geheel kunnen betalen.
Om dit te realiseren is de Stichting Vrienden van het Hospice Duin- en Bollenstreek opgericht. Flamingo Bowling en NH Hoteles willen de stichting gaan ondersteunen. Samen met hun gasten en met u!
Speciaal voor dit evenement stelt Flamingo Bowling haar banen beschikbaar voor iedereen die dit goede doel wil ondersteunen. Van 1 juni tot 31 augustus kunt u bowlen op maandag t/m donderdag voor slechts € 20,00 p.u.p.b. Maar liefst € 7,50 daarvan doneert Flamingo aan het goede doel.
Tijdens de opnamedag wordt een check met een open bedrag overhandigd namens iedereen die hier aan meedoet. Flamingo streeft naar minimaal 100 deelnemers en hoopt dus eind augustus minimaal € 750,00 te kunnen overhandigen.
Via facebook van Flamingo wordt deze actie volledig uit de doeken gedaan en kan men de tussenstand bekijken van het bedrag. Men kan daar ook inschrijven voor een dag, tijd en baan. Inschrijven kan ook door te bellen naar Flamingo Bowling 0252-372202. De inschrijvingen worden per email bevestigd. Tevens zijn er nog vouchers van NH Hoteles voor diners en overnachtingen te winnen door de deelnemers. En wij hopen op nog meer sponsors die hun steentje willen bijdragen. Kortom, het belooft een hele speciale dag en zomer te worden!
De afgelopen jaren is het spektakel tot een van de best bekeken afleveringen programma's van TV West gebleken (met tot dik 210.000 kijkers).
Klik op deze link om eerdere programma's te zien. (zomerversie zoals op 22 juni, maar dan met andere spellen).
Ook onze vereniging zal met een team aanwezig zijn. Kom de BVN aanmoedigen en schreeuw ze naar de overwinning!

26-05-2013 The Invaders Kampioen in de heren trio league
The Invaders zijn zondag 26 mei kampioen geworden in de eerste klasse heren trio league. Het bestuur feliciteert Bart, Frank&Joost met het behalen van deze titel! Volgend seizoen misschien in de hoofdklasse,als zij de promotiewedstrijd goed doorkomen.
Wij wensen jullie hierbij veel succes!! W.vd Meij

15-05-2013 Flamingo Zomerleague
WANNEER
Elke maandagavond om 20.30 uur van 3 juni t/m 29 juli (9 weken)
Elke dinsdagavond om 20.30 uur van 4 juni t/m 30 juli (bij voldoende interesse)
VOOR WIE?
Voor alle leden van de BVN, NBF leden en niet leden!

SPEELWIJZE
3 games single; 2 of 3 spelers per baan (afhankelijk van aantal deelnemers). Je speelt tegen alle andere spelers!
Handicap: 80% van 210, max. van 76.
Elke game worden er punten gegeven voor de 12 hoogste games incl. handicap; de hoogste 15 ptn., nr. twee krijgt 12 ptn., nr. drie 10, nr. 4 t/m 12 resp. 8-7-6-5-4-3-2-1 punten.
De eindrangschikking wordt bepaald door het aantal behaalde punten gedeeld door het aantal speelweken. Iemand moet minimaal 5 weken meegespeeld hebben om in aanmerking te komen voor de prijzen.
KOSTEN
€ 70,00 voor 7 speelweken is € 10,00 per week.
Iemand die 8 weken kan meespelen, betaalt een extra week € 10. Voor 5 keer spelen is het nog steeds slechts 14 euro per keer!
PRIJZENGELD
Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er een grotere of kleinere prijzenpot gevuld van zo'n 250 - 500 euro. Bij het begin van de league zal dit berekend worden en wordt aangegeven hoe het prijzengeld verdeeld gaat worden.
OPGEVEN
jack@flamingobowling.nl of 06-54246728.

30-04-2013 ALV 2013 Denken jullie nog aan de Algemene Ledenvergadering?
Zoals u in de Pinpost heeft kunnen lezen wordt deze gehouden op 2 mei a.s. om 20.00 uur in de aula van de RK Brede School De Prinsenhof, Langevelderweg 2 in Noordwijkerhout.
De stukken voor de vergadering heeft u met de laatste pinpost ontvangen.
Tot donderdag!

16-03-2013 Indeling teams Riny Gehrels toernooi
Onderstaand de indeling van de teams voor het toernooi op 17 maart.
De spelregels:
START: 13.00 uur voor de APEN, OLIFANTEN, KROKODILLEN, DOLFIJNEN, VOGELS, EENDEN, CAVIA'S en BEREN.
START: 13.45 uur voor de LEEUWEN, MUIZEN, HERTEN, ZEBRA'S, VISSEN, KAMELEN, NIJLPAARDEN en KONIJNEN.
De eerste ronde spelen we 3 games, de 2e ronde 2 games en hierna gaan we door met 1 game per volgende ronde. De speelwijze is Matchplay in Bakerformat. 1 team bestaat uit 4 of 5 spelers, die om de beurt een frame zullen gooien. Het winnende team gaat door naar de winnaarspoule en het verliezende team naar de verliezersronde. Een en ander wordt u ook nog bij aanvang uitgelegd. In de bowling komt een schema te hangen die nog meer duidelijkheid zal geven. Dus houdt dit schema goed in de gaten zodat u steeds op de juiste tijd op de juiste baan aanwezig bent.
Tijdens dit toernooi kunt u alleen consumptiemunten gebruiken die u in de bowling kunt kopen voor de prijs van € 1,20 minus 10%. De kosten voor consumpties en eventueel hapjes zijn tijdens het toernooi voor eigen rekening. Koffie, fris en bier kosten 2 muntjes, wijn 3 muntjes.
 
NAAM TEAM 
Aad v.d. Nieuwendijk Olifanten 
Albert Ros Vogels 
Alinde van Wieringen Herten 
Andre van Veen Apen 
Annie van Zundert Cavia's 
Ans Bergman Muizen 
Anton Dupuis Vissen 
Bart Adriaens Muizen 
Bart Meeuwissen Cavia's 
Bas Duivenvoorde Apen 
Ben Berendsen Beren 
Cees van Duin Zebra's 
Chris Koch Zebra's 
Cok Edelaar Krokodillen 
Danny van Tuijl Zebra's 
Denise v.d. Slot Olifanten 
Dennis vd Burg Leeuwen 
Desiree de Bruijn Vogels 
Dirk-Jan v.d. Slot Nijlpaarden 
Esther Edelaar Dolfijnen 
Franck v.d. Berg Muizen 
Gaby Ruiter Herten 
George van Kints Olifanten 
Hotty Kuijper Vissen 
Ingrid Timmers Cavia's 
Jack Edelaar Cavia's 
Jan Breedijk Dolfijnen 
Jan de Jong Kamelen 
Jan van Westbroek Vissen 
Johan van Aarle Kamelen 
Joke Middelkoop Konijnen 
Joost Duivenvoorden Leeuwen 
Jos Aartman Krokodillen 
Jos Bergman Beren 
Jose Ruiter Beren 
Kees Westra Kamelen 
Koos van Aarle Kamelen 
Leo v.d. Meer Dolfijnen 
Leon v.d. Meij Konijnen 
Marco v.d. Lans Nijlpaarden 
Marian Duivenvoorde Konijnen 
Mick Olckers Eenden 
Miranda v.d. Meer Herten 
Moustafa Mansour Baker Apen 
Neal Bader Konijnen 
Nico Haspels Olifanten 
Nico v.d.Valk Leeuwen 
Nico van Aarle Eenden 
Patrick van Aarle Vissen 
Perry Duivenvoorden Apen 
Peter Meijvogel Dolfijnen 
Peter van Zundert Vissen 
Pieter v.d. Eijkel Beren 
Randy Baerts Zebra's 
Remco Verlaan Eenden 
Renier Ruijs Vogels 
Ria Bos Dolfijnen 
Ria Duivenvoorden Krokodillen 
Richard Snijder Muizen 
Rick Verlaan Vogels 
Rogier Blokland Krokodillen 
Roy van Kints Nijlpaarden 
Saskia Venderbosch Kamelen 
Sebastiaan Voet Vogels 
Stephanie Bos Apen 
Susan den Elzen Muizen 
Thea Langeveld Nijlpaarden 
Tim Jansen Beren 
Toon Duivenvoorden Olifanten 
Wil van Tuijl Eenden 
Willemien van Westerop Herten 
William v.d. Meij Leeuwen

13-03-2013 Noordwijkerhout ronde verder
Vanavond is Noordwijkerhout ten koste van Bowling Vereniging Alphen aan den Rijn doorgegaan naar de derde ronde van de Ton Zandboer Cup. In Alphen aan den Rijn werd het thuisteam verslagen met 2352 tegen 2104. Albert had een serie van 613, Bart had een serie van 553, William had 351 (over 2) en Marco gooide een game van 165. Beste speler was Jack met een serie van 671.
In de derde ronde moeten we het opnemen tegen BV 't Karrewiel uit Delft. Misschien krijgen we deze keer een thuiswedstrijd?12-03-2013 40 jaar BVN
Vandaag is het dan zover: We bestaan 40 jaar! Van de NBF hebben we een mooie bos bloemen gekregen. Dit boeket is te bewonderen bij Flamingo.
Bijgaand de foto's.18-02-2013 BVN op Facebook Vanaf vandaag is de BVN ook op Facebook te vinden. Het adres is bowlingvereniging.noordwijkerhout. Op deze pagina vind je voortaan de foto's van de diverse evenementen. Stuur een vriendschapsverzoek en we zullen je toevoegen.

01-02-2013 Nieuwe functie Jack Edelaar
Vanaf 1 februari ga ik bij Flamingo Bowling werken als bedrijfsleider.
Ik blijf mijn activiteiten uit hoofde van Changing Experience voortzetten en wil dus ook het trainerschap voor de Jeugd voortzetten. Het voorzitterschap van de TC is echter m.i. onverenigbaar en William zal dit voorlopig overnemen. Als lid van de vereniging blijf ik hopelijk gewoon als lid beschouwd worden. Op maandagavond ben ik dus vrij en wil ik alleen spelen!!
Ik heb er zin en zie er naar uit om in goede samenwerking tot iets moois te komen!
Groeten,
Jack Edelaar

Wij als vereniging wensen Jack veel succes bij deze nieuwe functie en natuurlijk gaan we er samen iets moois van maken!

28-01-201 32e deel banengeld 2012-2013
Zoals eerder in de Pinpost al vermeld moet het 2e deel van het banengeld voor het seizoen 2012-2013 voor 1 februari worden betaald. Aangezien ik nog niet veel ontvangen heb nogmaals de oproep.
Vanaf dit seizoen geen enveloppe meer, maar een digitaal verzoek. De betaling ontvang ik het liefst per team, maar individueel mag ook. Uiteraard geldt dit verzoek alleen voor de spelende leden. De teamleden kunnen onderling afspraken maken over de verdeling van de betaling.
De bijdrage is € 396,= voor een trioleague en € 528,= voor de viermans.
Het bedrag moet dus voor 14 februari 2013 worden overmaken op banknummer 47.65.18.334 ten name van Bowlingvereniging Noordwijkerhout te Noordwijk, onder vermelding van je naam, het team en de speelavond.
Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Ria Bos, penningmeester

20-01-2013 Woordje voor Riny Na de finale van de kampioenschappen senioren heeft Myriam enkele woorden ter nagedachtenis aan Riny gesproken. Hieronder vindt u de tekst:

1940 RINY GEHRELS 2013

"IK HEB GEVOCHTEN VOOR WAT IK WAARD BEN"

Riny wilde zo graag hier blijven. Het loslaten was zo moeilijk en hiervoor was niets haar teveel ondanks alle pijn. Elke dag was er één en zo vocht ze ook. Dag voor dag om hier bij haar eigen lieve Jeen, familie en vrienden te blijven.
Dit karakteriseert eigenlijk heel veel de persoon achter de naam: Riny Gehrels.

Op verzoek van Dhr. Oostdam ging Riny 40 jaar geleden proberen om een Bowlingvereniging op te richten. Vol elan ging zij met steun van Jeen aan de slag en 12 maart 1973 werd bij de notaris de oprichtingsdocumenten voor de toen nog genaamde Bowling Bond Noordwijkerhout ondertekend. In september van dat jaar startte er een vijfmans-league op de maandagavond en al snel groeide de vereniging uit naar 200 leden.
Riny deed het secretariaat en beheerde ook de financiën. Computers waren er in die tijd nog niet en alles werd in schriftjes, kasboekje e.d. bijgehouden. Vele uren tikwerk, iets wat we ons nu niet meer kunnen voorstellen. Mede met anderen zorgde zij dat na enkele jaren er ook een jeugdleague kwam. Een wat betere bowler ging deze jeugdleden trainen. Maar ook op deze avonden was ze van de partij om van alles te regelen. Zij verzorgde ook de vergaderingen bij haar thuis en was voor Noordwijkerhout het gezicht in de regio en in het land. Vele jaren organiseerde zij het Mix-dubbel toernooi waar bowlers uit het hele land aan mee deden. In principe kun je zeggen: de bowling was Riny en Riny was de bowling.
Tijden veranderen. Het hele verenigingsgebeuren werd professioneler. Er kwamen meerdere vrijwilligers en taken werden verdeeld, maar toch... Riny was er altijd en overal. En wilde je wat weten over bowlen... Riny had altijd de antwoorden.
Ze was een krachtige vrouw en "NEEN" kende zij niet. Ze was overal bij betrokken maar vooral ook bij de mens. Een hartelijk woord, een warm gebaar. Je kon altijd op haar rekenen.

Bij het 25-jarig bestaan van onze vereniging vonden de leden van de B.V.N. dan ook terecht dat zij het eerste ERELID van onze vereniging zou worden en een gouden bowlingspeld kreeg. Ook besloot een kleine groep nog meer voor haar te doen en zorgde ervoor dat zij onderscheiden werd in de orde van Oranje Nassau. Het hoogtepunt in haar bowlingcarrière. Ook het aanwezige landelijke N.B.F.-Bestuur eerde haar met een oorkonde. Vol trots droeg zij hierna al deze versierselen.
In het harnas, dus nog steeds, na bijna een volle 40 jaar, lid van het bestuur zijn, waarin zij de laatste jaren de P.R. vol verve onder haar hoede had, moeten wij nu afscheid nemen en rest ons een mooie herinnering aan een daadkrachtige vrouw die onze grote waardering en dank verdient.
Een vrouw die mede met anderen, onze vereniging gemaakt heeft tot wat deze nu is.
We gaan haar missen en nog vaak aan haar denken. We gaan deze herinneringen bewaren en vol trots doorgeven aan alle leden die na ons komen.
Want we kunnen onze dank maar op één manier uiten en dat is door zorg te dragen dat Bowling Vereniging Noordwijkerhout nog lang een goede, fijne en vooral gezellige vereniging blijft.
Graag willen wij ons respect betuigen door op 17 maart het jubileumtoernooi naar haar vernoemen. Want wij willen geloven dat zij ook daar boven betrokken blijft bij onze B.V.N.

Lieve Riny, Je taak is volbracht. Je bent verlost van verdriet en pijn en bent thuis gekomen bij Hem daar waar liefde en vrede is. Rust zacht!

Namens de Bowlingvereniging Noordwijkerhout, Myriam van der Valk

04-01-2013 Riny Gehrels overleden
Vrijdag 4 januari 2013 is Riny overleden. Zoals de meesten van ons weten was ze al geruime tijd ziek.
Riny is mede oprichtster van de vereniging en is van het begin af aan bestuurslid geweest.
De afscheidsdienst zal worden gehouden op donderdag 10 januari 2013 om 15.00 uur in de Gereformeerde Kerk, Heereweg 105 te Lisse, waarna zij naar haar laatste rustplaats zal worden begeleid op de begraafplaats Duinhof aan de Spekkelaan te Lisse.
Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren in de Klister, Heereweg 105 te Lisse.
In plaats van bloemen gaarne een gift voor het Hospice Bardo te Hoofddorp, waar zij zo liefdevol is verzorgd. Collectebussen zullen aanwezig zijn.

Namens de vereniging wensen we Jeen veel sterkte de komende tijd.


12-12-2012 Indeling kampioenschap 2013
De indeling voor de kampioenschap senioren is bekend. Kijk onder het tabje kampioenschappen wanneer u bent ingedeeld. U kunt in onderling overleg ruilen, maar geef dit wel even door aan William.

20-09-20121 deel banengeldseizoen 2012-2013
Hallo allemaal,
Normaal krijgen jullie in de eerste speelweek de enveloppen voor het eerste deel van het banengeld. Aangezien bijna iedereen per bank betaalt is dat dus zonde van het papier / de energie / de inkt/ enz. Daarnaast is het al jaren bekend dat er voor eind september moet zijn betaald.
Bij deze dus - in plaats van de enveloppe - het verzoek om het eerste deel van het banengeld over te maken.
Het liefst per team, maar individueel mag ook. Uiteraard geldt deze mail alleen voor de spelende leden. De teamleden kunnen onderling afspraken maken over de verdeling van de betaling.
De bijdrage is € 396,= voor een trioleague en € 528,= voor de viermans.
Het bedrag moet dus voor 30 september 2012 worden overmaken op banknummer 47.65.18.334 ten name van Bowlingvereniging Noordwijkerhout te Noordwijk, onder vermelding van je naam, het team en de speelavond.
Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Ria Bos, penningmeester

15-09-2012 Speler voor dinsdag vroeg
Beste leden! Wij zijn op zoek naar een vaste speler die op de dinsdag in de vroege league het team van Houwaard kompleet wil maken. Weet U iemand laat het even aan mij weten. William vd Meij 06-22667423 of via w.vandermeij@snelnet.net.

10-09-2012 Nieuws van Riny en Jeen Gehrels
Beste mensen,
Ria en ik zijn vanmiddag een aantal uur in het hospice in Hoofddorp bij Riny en Jeen op bezoek geweest. Het was gezellig en we hebben erg gelachen. Het hospice is erg kleurig, fleurig en vrolijk ingericht en Riny ligt er prima. Haar lichaam laat haar helaas in de steek maar haar optimisme en opgewektheid is ze nog lang niet kwijt. Ze vertelt (zoals altijd) honderduit!
We hebben lekker koffie gedronken in de huiskamer en daarna heeft ze ons in haar rolstoel het huis laten zien en zijn we de rozentuin in geweest. Daarna is ze weer op bed gaan liggen en hebben we nog wat na gekeuveld over de kaartjes, belletjes en bezoekjes die ze erg op prijs stelt en waar ze iedere keer weer naar uitkijkt. Ze zou het zo leuk vinden ook iets van jullie te vernemen. Dus mocht je iets van je willen laten horen dan kan dat op meerdere manieren.
Het mooist vindt ze het natuurlijk als je even langs komt voor een praatje, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen het even makkelijk vindt om in een hospice op bezoek te gaan (maar wij kunnen je vertellen dat het absoluut niet eng of zwaar beladen is).
Uiteraard is een kaartje, mailtje of smsje ook altijd van harte welkom, het schenkt haar enorm veel vreugde.
Hieronder staan alle gegevens:

Hospice Bardo
Burgemeester Jansoniushof 11
2131 BM Hoofddorp

Wel graag even van te voren een afspraak maken via haar mobiele nummer 06-47444327.
Wil je liever een smsje sturen of even bellen dan kan dat ook. Let wel op: haar sms is niet goed ingesteld. Mocht het zo zijn dat je een sms terugkrijgt en je wilt weer antwoorden dan moet je dat niet doen door haar sms te beantwoorden. Je sms wordt dan namelijk niet verstuurd. Maak gewoon een nieuwe sms aan en verstuur die.
Ook mailen vindt ze helemaal geweldig. Dit kan alleen niet via haar oude, vertrouwde mailadres omdat haar mailbox vol is. Dus wil je haar een mail sturen doe dat dan via bvn019@gmail.com en dan zorg ik (Desiree) er voor dat de mail bij haar en Jeen terecht komt.
Ze laat ons jullie in ieder geval hartelijk groeten en wij gaan over twee weken lekker bij haar en Jeen eten.
En oh ja, Jeen is ook niet erg mobiel want die heeft een ontsteking in zijn voet. Die loopt momenteel met gips (is er af te halen overigens) om zijn onderbeen. Morgen moet hij naar het ziekenhuis om te kijken wat ze er aan kunnen doen.
Maar hoeveel "ellende" dit stel ook voor hun kiezen krijgt...... ze blijven er sterk en vrolijk onder!
Hartelijke groeten,
Ria Bos en Desiree de Bruijn