Nieuws 2019 - 2020

13-05-2020:
De NBF vraagt om hulp door het invullen van een vragenlijst voor de leden. Er is een uur gratis bowlen voor 4 personen te winnen.
Deelnemen kan tot 31 mei 2020. Alvast onze dank.

Zie de vragenlijst.
Zie ook: de pdf.

05-05-2020:
Bijgaand brief 2 van het bestuur. Deze keer over de start van de (hopelijk) nieuwe competitie in september. Mochten we straks nog steeds in een 1,5 meter maatschappij leven dan moeten er maatregelen worden getroffen. Het bestuur heeft twee opties bedacht maar staat uiteraard open voor andere. Lees daarom goed deze brief en stuur uw eventuele andere optie in vóór 10 mei.
Alvast dank voor het meedenken.

05-05-2020:
Tank en Schenk heeft nu een actie waarbij dubbele punten te verdienen zijn.

20-04-2020:
Naar aanleiding van de laatste Pinpost zijn er verschillende vragen over het betaalde banengeld gesteld. Hierover het volgende.
Als bestuur kunnen wij in niemands portemonnee kijken en dat willen we ook uiteraard niet.
Tijdens de laatste videovergadering hebben we als bestuur besloten om de al gedane betalingen van het banengeld te gebruiken voor het organiseren van een toernooi met hapjes (eten) en drankjes, zodra dit weer kan.

Dit als steun en solidariteit aan onze vereniging en aan bowlinghuis AAB. Het geld dat dan nog overblijft kunnen we reserveren voor ons 50 jarig jubileumfeest.
Verder is het bestuur druk in overleg om te kijken hoe een nieuw bowlingseizoen er eventueel uit kan gaan zien als we in september in een 1,5 meter maatschappij moeten leven. We kunnen ons voorstellen dat dit u zorgen baart of vragen hierover heeft. Zodra er nieuws te melden is nemen wij weer contact met u op. Dus blijf uw mail in de gaten houden.

Voor nu: blijf lid van onze mooie vereniging zodat wij zo gauw het kan onze mooie sport weer kunnen beoefenen.
Zie ook de brief van de NBF.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van BVN
George van Kints,
voorzitter

13-03-2020:
In navolging van de NBF heeft het bestuur van BVN besloten ook alle leagueavonden van de maandag, dinsdag en woensdag af te gelasten t/m in ieder geval 6 april.
Wij hopen op uw begrip in deze.
Check ook regelmatig uw mail of onze website. We zullen u bij veranderingen of mededelingen op de hoogte houden.
Voor vragen kunt u altijd een mail sturen naar bvn019@gmail.com

25-10-2019:
Beste leden,
Nieuwe leden

15-12-2019:
Zoals jullie hebben kunnen lezen in de Pinpost van november jl. is Ria Duivenvoorden Nederlands kampioene 50+ Handicap C klasse geworden.
Voor deze geweldige prestatie heeft het bestuur van BVN haar aangemeld voor de titel Sportvrouw van het jaar 2018/2019 bij Sportverkiezingen Noordwijk.
We waren dan ook zeer blij te horen dat Ria bij de 3 genomineerden behoort.
Hier zijn wij natuurlijk bijzonder trots op.
Om sportvrouw van het jaar te worden moet zij wel de meeste stemmen vergaren.
Gunnen jullie het Ria dat ze sportvrouw van het jaar 2018/2019 wordt, stem dan op haar!
Dit kan via onderstaande link. Je ziet dan de foto's van de 3 genomineerden verschijnen.
Klik op het oranje vakje "Stem op Ria Duivenvoorden" in de foto en je hebt je stem uitgebracht.

Stemmen kan tot 2 februari 2020.

Ria, we duimen voor je!