Bowlingvereniging Noordwijkerhout Mail Privacy
Nieuws 2018 - 2019

Beste vrijwilligers,

Voor degene die niet op de Algemene Ledenvergadering kon zijn:
Aangezien George is uitgeroepen tot Noordwijkerhoutse vrijwilliger van het jaar 2017-2018 hebben we een bedrag ontvangen die we aan onze vrijwilligers mogen besteden. Daarom heeft het bestuur besloten dit jaar met alle vrijwilligers een uur te gaan bowlen bij Lucky's Bowling Warmond. Dit, om jullie te bedanken voor de inzet dit jaar. Ook willen we hiermee een stap zetten om als collega bowlingvereniging kennis te maken om wellicht in de toekomst weer een leuk toernooi op te zetten.
Bijgaand vinden jullie de uitnodiging.

Willen jullie zo snel mogelijk doorgeven (voor zover dat nog niet is gedaan) of jullie meegaan? Dan kan ik de banen gaan vastleggen in Warmond.

En uiteraard nogmaals hartelijk dank voor jullie werkzaamheden dit jaar. We hopen volgend jaar weer van jullie diensten gebruik te mogen maken.

Met vriendelijke groet,
Namens Bowlingvereniging Noordwijkerhout,
Ria Bos

Afsluiting seizoen 2018-2019 Bowlingvereniging Noordwijkerhout.

Het bowlingseizoen van de Bowlingvereniging Noordwijkerhout zit er weer op. De beste teams van elke speelavond hebben op maandag 20 mei de teamkampioenschappen gespeeld. Hierbij gaat het om de titel Beste team van de vereniging. Waar zij vorig jaar op de laatste plaats stond is team Warmerdam dit jaar op de eerste plaats geëindigd.
De totale eindstand is als volgt:

Team Punten
1. Warmerdam 2373
2. BP Kok 2304
3. BAM 2235
4. Veni Vidi Bowling 2186
5. Teylinger Borduur Service 2185
6. ’t Lieverdje 2183
7. Peut 2162
8. Split Happens 2161Team Warmerdam.

Interesse om volgend seizoen ook te komen bowlen?
Kijk op onze website www.bowlingverenigingnoordwijkerhout.nl, neem contact op met William van der Meij (06-22667423) of kom langs op 1 van onze speelavonden (ma t/m wo 20.00 uur, vanaf september).

Inzending Sportverkiezing 2018 Onze inzending.

Beste bowlingleden,
Hierbij de Pinpost
Veel leesplezier en tot snel.

Met vriendelijk groet, namens het bestuur
Désirée de Bruijn
secretaris/ledenadministratie
Bowlingvereniging Noordwijkerhout

Overlijden Mary van Dijk
Deze week ontvingen wij het bericht dat Mary van Dijk is overleden. Zij is oud lid van de bowlingvereniging en heeft ook een aantal jaren in het bestuur gezeten als begeleider van de jeugd en voor algemene zaken. Zij was al jaren ziek en heeft nu de rust gekregen die ze verdiend.
Mary, rust in vrede.George van Kints vrijwilliger van het jaar 2017/2018
Zondag 25 november 2018 was de prijsuitreiking van de verkiezing vrijwilliger van het jaar in de gemeente Noordwijkerhout. Een onafhankelijke jury heeft de voordrachten beoordeeld en in 2 categorieën een winnaar gekozen. In de categorie vrijwilligersgroep was het Stichting Met je Hart die met de eer ging strijken. Bij de individuele prijs 'Vrijwilliger van het jaar' was het onze voorzitter George van Kints. Naast een mooie sculptuur hebben we ook een cheque van € 350,- ontvangen. Deze cheque mogen we besteden aan vrijwilligerswerk binnen de vereniging.

Met dank aan: Noordwijkerhout - Nieuws
Hier de redenen waarom George is gekozen.

Foto album.

Filmpje.

Beste bowlingleden,
Het Sinterklaasfeest en de Kerstdagen staan weer voor de deur. Zo ook onze verenigingskampioenschappen 2019!!
Vanaf week 2 van januari gaan we de voorrondes spelen. Het concept is bekend: 6 games single en 4 games dubbel. Het inschrijfformulier staat hier als Worddocument of als PDF.
We zullen proberen zoveel mogelijk aan uw keuze van speeldag(en) te voldoen. Echter het is geen garantie dat dit voor iedereen lukt. Om de kosten in de hand te houden zullen we nl. alle 8 de banen vol moeten plannen.
U kunt uw inschrijving, samen met de € 10,- inschrijfgeld, uiterlijk 9 december op één van de speelavonden inleveren bij de wedstrijdleider of iemand van het bestuur, zodat we z.s.m. vóór de feestdagen een indeling kunnen maken.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur
William van der Meij
wedstrijdzaken

Kom 25 november naar de Schelft en steun George!
Onze voorzitter George van Kints is voorgedragen voor de verkiezing "Vrijwilliger van het jaar 2017/2018".
Een onafhankelijke jury heeft alle voordrachten beoordeeld en in beide categorieën (individueel en groep) een winnaar gekozen. De winnaars ontvangen naast een mooie sculptuur een cheque van € 350,- te besteden aan het vrijwilligerswerk binnen de eigen vereniging of organisatie.
De winnaar van de verkiezing wordt bekend gemaakt tijdens het Festival 1 op zondag 25 november om 15.15 uur in de Schelft in Noordwijkerhout.
Alle leden van de Bowlingvereniging Noordwijkerhout zijn van harte uitgenodigd om bij de bekendmaking van de winnaars aanwezig te zijn.
Zie ook: Facebook

Binnenlopen ..
Gaat u binnenkort iets online voor Sint of Kerst kopen?
Wilt u dan een klein stukje digitaal omlopen?
Bestel via Sponsorkliks bij Bol.com, Wehkamp, Hema, of een van de andere zaken.
Dan kunt u BVN erg blij maken.
Na uw aankoop ontvangt BVN geld zonder dat u meer betaalt.
Da’s toch snel binnengehaald!

Beste Bowlingleden
Volgende speelweek is de laatste week voor het kopen van loten voor de grote club actie. Dus mocht je nog geen lot(en) gekocht hebben, of als je nog meer loten wil kopen, dan is volgende week de laatste kans!!!

Gr Patrick
Bestuurslid PR

Beste bowlingleden,
Aankomende week begint het nieuwe bowlingseizoen weer. Om alvast in de stemming te komen hierbij de Pinpost
met daarin o.a. het wedstrijdschema 2018-2019, het oliepatroon waarop we dit seizoen gaan spelen
en onze nieuwe rubriek 'Hoe Heurt Het Eigenlijk'...
Veel leesplezier en tot snel.

Met vriendelijk groet, namens het bestuur
Désirée de Bruijn
secretaris/ledenadministratie
Bowlingvereniging Noordwijkerhout

Beste bowlingleden,
Hierbij het verslag van de Ton Zandboer Cup.

Beste bowlingleden,
Bijgaand de laatste Pinpost van dit speelseizoen.
In augustus zal de eerste van het nieuwe speelseizoen verschijnen. Daarin zal ook het wedstrijdschema 2018-2019 worden opgenomen.
Voor nu een fijne maar vooral zonnige zomervakantie.

Met vriendelijk groet,
namens het bestuur
Désirée de Bruijn
secretaris/ledenadministratie
Bowlingvereniging Noordwijkerhout

Beste bowlingleden,
Helaas is gister in de Pinpost een stukje tekst weggevallen dat ik jullie toch niet wil onthouden. Dit heeft alles te maken met de nieuwe wet op de privacy die per 25 mei a.s. ingaat.
Hieronder het artikeltje:

AVG:
In de vorige Pinpost hebben we al aangegeven dat er van alles moet gebeuren voor de invoering van de AVG op 25 mei 2018. We zijn dan ook hard bezig met het opzetten van een register van verwerking (welke gegevens hebben we van jullie en wat doen we ermee), een privacyverklaring (hoe gaan we met de persoonsgegevens om) en een toestemmingsformulier (mogen we jullie gegevens gebruiken).
Binnenkort meer hierover!

Uitslag Ton Zandboer Cup 2e ronde 2018 bekend.
De heren (handicapteam Noordwijkerhout 1) hadden het gemakkelijk. De tegenpartij heeft zich teruggetrokken, dus is het team zonder te spelen door naar de volgende ronde.
De dames (handicapteam Noordwijkerhout 2) hebben 25 maart de thuiswedstrijd tegen Westland De Lier 1 gespeeld. Met 2.106 tegen 1.923 hebben ze gewonnen met een voorsprong van 183 punten. Opgeteld bij de uitslag van de eerder gespeelde uitwedstrijd gaan zij met 221 punten voorsprong door naar de volgende ronde.
Helaas is de poule zo ingedeeld dat de 2 teams elkaar in de volgende ronde tegenkomen. Een van de twee teams zal de finale dus niet gaan halen. Daarentegen weten we nu al zeker dat er een team van Noordwijkerhout in de finale staat!Eind mei 2018 is het EK Doven Bowlen in München.
Joost en Ria Duivenvoorden mogen weer meedoen. Uiteraard zijn zij weer op zoek naar sponsoring.
Wil je meer weten? Kijk op de site van De Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond KNDSB.
of mail met Joost Duivenvoorden.
Joost en Ria, namens de BVN veel succces!

Thuiswedstrijden Ton Zandboer Cup 2018
Op zaterdag 24 maart 11.00 uur speelt het Handicapteam Noordwijkerhout 1 (het herenteam) tegen Haarlemmerliede 2 hun thuiswedstrijd. ’s Middags spelen zij in Haarlemmerliede de uitwedstrijd.
Handicapteam Noordwijkerhout 2 (het damesteam) speelt de thuiswedstrijd op zondag 25 maart om 11.00 uur tegen Westland de Lier 1.
De uitwedstrijd is al gespeeld en die hebben ze met een stand van 2085 tegen 2123 gewonnen.
Kijk voor alle standen op de site van de NBF.

Beste bowlingleden,
Helaas ontvingen wij het droeve bericht dat afgelopen vrijdag 23 februari, ons bowlinglid René van Lith na een slopende ziekte is overleden. René was lid vanaf december 2015 en speelde op de maandagavond, samen met zijn dochter Mandy, in team Spare me. We wensen zijn familie veel sterkte toe in deze zware tijd.Indeling finalisten VKS 2018.
De finalisten voor de verenigingskampioenschappen 2018 zijn bekend. Kijk goed of u bent ingedeeld en hoe laat. Wilt u een half uur voor aanvang aanwezig zijn? Dan kunt u op tijd klaarstaan om de 6 games single te gooien.
Mocht u onverhoopt niet kunnen gooien, geef dat dat zo snel mogelijk door aan William van der Meij. Dan kan de volgende in de rij worden gewaarschuwd.

Alle finalisten veel succes!
De scores kunt u tijdens de speelavonden volgen.

Kampioenen Noordwijkerhout geëerd.
Op de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Noordwijkerhout worden traditioneel de Nederlandse/ Europees kampioenen van het afgelopen jaar (2017) uit ons dorp in het zonnetje gezet. Dit keer konden maar liefst zes kampioenen uit Noordwijkerhout en De Zilk gehuldigd worden door burgemeester Goedhart, waaronder Cok Edelaar. Zij werd vorig jaar Nederlands kampioen in de categorie Scratch 50+.
Lees meer: persbericht
Bron: Blik Op Nederland