Algemene Ledenvergaderingen

Beste leden van Bowlingvereniging Noordwijkerhout,

Het bestuur van BVN nodigt u hierbij uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdagavond 29 mei 2018 om 20.00 uur in het Victorhuis, Sporkenhout 12, 2211 PL te Noordwijkerhout.
We streven ernaar de vergadering niet later dan 22.00 uur af te sluiten.
Tijdens de vergadering zullen we enkele mensen in het zonnetje zetten die ons het afgelopen seizoen regelmatig hebben geholpen; denk hierbij aan wedstrijdleiders, scoreverwerkers, etc.
Ook de jubilarissen (25 jaar lid van de vereniging) worden niet vergeten. Dit alles onder het genot van een drankje en lekkere hapjes. Komt dus allen!

I.v.m. de inkoop van al het lekkers stellen wij het zeer op prijs als u laat weten of u aanwezig bent of niet. Graag aan-/afmelden via bvn019@gmail.com.
Het is niet nodig alle grote onderliggende stukken geprint mee te nemen omdat we tijdens de vergadering het e.e.a. zullen verduidelijken via een PowerPointpresentatie.

Met hartelijke bowlinggroet,
namens het bestuur van BVN,