All American Bowling Huistoernooi 2017

Zoals jullie in de Pinpost van maart hebben kunnen lezen wordt er door All American Bowling, in samenwerking met Bowlingvereniging Noordwijkerhout een huistoernooi georganiseerd.

Datum: 20 april 2017.
Tijdstip: 20.00 uur tot in de late uurtjes.
Uiterlijk aanwezig om 19.45 uur.
Plaats van handeling: All Amercian Bowling, Langelaan 2, Noordwijkerhout.
Inschrijfkosten: 1 INGEPAKT cadeautje t.w.v. 5,00 Euro per deelnemer.

Wie mogen meedoen: Leden van de BVN.
Zij mogen ieder 1 introducé meenemen die met het BVN lid op dezelfde baan bowlt. Leden van het bestuur zijn uitgesloten van deelname.

Thema:
Het thema van het toernooi is DE JAREN '80. Het zou leuk zijn als men is verkleed in jaren 80-stijl, maar het is niet verplicht. Misschien hangt er nog wel een prijsje aan vast voor degene die het leukst verkleed komt.

Inschrijving:
Deelnemers dienen zich van te voren aan te melden middels een inschrijfformulier. Dit is om een indicatie te krijgen op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Het inschrijfformulier vindt u hier en is ook verkrijgbaar bij de wedstrijdleiders op de league avonden.

Format toernooi:
- Teams worden door het 'lot' samengesteld door het trekken van een baannummer.
- Er wordt met maximaal 5 personen op een baan gespeeld.
- Ieder team speelt 2 games.
- Er wordt met HCP gespeeld.

Speelwijze:
Serie 1 -> 1e game daarna serie 2 -> 1e game
Serie 1 -> 2e game daarna serie 2 -> 2e game
Er wordt dus 'om en om' gespeeld, zodat men niet te lang hoeft te wachten.

Rad van Fortuin tijdens het spelen:
Als de oranje pin op 1 staat en men gooit een strike, dan mag men aan het rad draaien. Alleen bij een EVEN getal mag u een prijs uitzoeken. Draait u een oneven getal dan krijgt u een leuk presentje van AAB uitgereikt.

Sowieso zal het team met de hoogste pinfall een leuke prijsje winnen.

Onthoud: het is vooral een gezelligheidstoernooi.

Loterij:
Er is een aparte loterij met (gesponsorde) prijzen. Iedereen kan hier aan meedoen d.m.v. het kopen van loten. Hier zijn leuke prijsjes mee te winnen. Als klapper zal ook een aantal hoofdprijzen worden verloot, waaronder een dinerbon voor 2 personen.
1 lot kost 1,00 Euro, 6 loten kosten 5,00 Euro.

MOGEN WE U VERWELKOMEN OP DIT ONTZETTEND GEZELLIGE HUISTOERNOOI?

Het bestuur van Bowlingvereniging Noordwijkerhout.